Aurinkolahti, Helsinki

  • Terapia Pilgrim, Aurinkolahti
  • Vuosaaren jalkaterapiakeskus
  • Pursilahdenranta 2, 00980 Helsinki
vastaanottoajat sopimuksen mukaan:ma-to 8.00 - 20.00pe 8.00 - 18.00la 10.00 - 15.00

Aurinkolahdenrannan vastaanotolla tarjoamme fysioterapiaa nuorille ja aikuisille sekä ikääntyneille itsemaksaville asiakkaille, vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella ja Kelan lääkinnällisenä kuntoutuksena.

Meillä on myynnissä pienapuvälineitä, kuten: hoitopatjoja, tyynyjä, tukija ja ortooseja sekä tuki- ja hoitosukkia. Opastamme oikean apuvälineen valitsemisessa ja toimitamme ne asiakkaan kotiin yhteistyössä Mediteamin kanssa.

Yhteistyö Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen Veeran kanssa on alkanut iloisesti. Yhdistämme terapiaosaamistamme asiakkaita palvellen. Esteetön vastaanottotila on studio -tyyppinen, jolla tarkoitamme sitä, että vastaanotolla palvelemme yhtä asiakasta tai pienryhmää kerrallaan. Sisäänkäynti on katutasossa, ulkopuolella ovikello, avustamme tarvittaessa sisätiloihin siirtymisessä. Salissa on käytettävissä liikeharjoitteluun tarvittava välineistö: puolapuut, jumppamattoja ja -palloja, vastuskuminauhoja, kahvakuulia, -kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. X-Cryo -huippukylmähoidoilla nopeutetaan vammoista toipumista ja vähennetään nivelkipuja sekä lievitetään kroonisia kipuja ja särkyjä, hoito sopii erinomaisin kokemuksin myös neurologisille kuntoutujille. Lääketieteellinen akupunktio täydentää kokonaisvaltaista kivunhoitoa.

Eläinystävällinen vastaanottotila, koira-avusteista fysioterapiaa Virpin ohjaamana, joten huomioithan mahdolliset allergiat.

Parkkipaikat 2 ja 4 tunnin ”parkkikiekolla” esim. Hiekkalaiturintien varrella. Taksilla pääset suoraan vastaanoton sisäänkäynnin eteen. Alueella hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.

Runo

Varpaani tarttuvat hiekkaan.
Renkaani sutivat.
Meren sini kutsuu.
Houkuttelee
Tarttumaan tähän hetkeen,
Tähän kehoni
Vilkkaaseen kierteeseen.
Se panikoi kaikkiin ääriin
Ja niitä vastaan.
Ei tottele,
Vaikeroi, tahtomattansa räpiköi.
Vaan meren sinessä
Siniset unelmat,
Liikkuvuus.
Ja minun kauniit
Varpaani, joille
Kukaan tässä huoneessa
Ei naura.
Polulta polulle
Ne kulkevat
Vapaasti iloiten.
Ja meren kuiskiessa
antautuvat
Sen suureen syleilyyn.
— Sirpa Hietala