Konala, Helsinki

  • Terapia Pilgrim, Konala
  • Vähäntuvantie 1a, 00390 Helsinki
vastaanottoajat sopimuksen mukaan:
ma-to 8.00 - 20.00
pe 8.00 - 18.00
la 10.00 - 15.00

Konalan vastaanottotiloissa tarjoamme fysioterapiaa nuorille, aikuisille ja ikääntyville itsemaksaville asiakkaille, vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella sekä Kelan ja Vantaan kaupungin lääkinnällisenä kuntoutuksena.

Sisäänkäynti on katutasossa, ulkopuolella ovikello, avustamme tarvittaessa sisätiloihin siirtymisessä. Esteetön studio -tyyppinen tila on suunniteltu asiakkaiden tarpeista lähtöisin. Odotustilassa laskeudut tulevaan terapiahetkeen katsellen koivuaiheista seinän peittävää kuvatapettia, joka johdattelee mietteitäsi Suomen luonnonmetsien pariin. Sali on avara ja valoisa, jossa mielekästä toteuttaa liikeharjoitteita fysioterapeutin ohjaamana. Välineistönä perinteiset puolapuut, jumppamatot ja -pallot sekä erilaiset vastuskuminauhat ja kahvakuulat. Termiset- ja sähkö-/ ultraäänihoidot kuuluvat osana kivunhoitoon. Lääketieteellinen akupunktio täydentää kokonaisvaltaista kivunhoitoa.

Meillä on myynnissä pienapuvälineitä, kuten: hoitopatjoja, tyynyjä, tukija ja ortooseja sekä tuki- ja hoitosukkia. Opastamme oikean pienapuvälineen valitsemisessa ja toimitamme ne asiakkaan kotiin yhteistyössä Mediteamin kanssa.

Eläinystävällinen vastaanottotila, koira-avusteista fysioterapiaa Virpin ohjaamana, joten huomioithan mahdolliset allergiat.

Taloyhtiön pihassa aivan vastaanottotilan edessä on käytössä invaparkkipaikka. Maksutonta parkkipaikkaa löytyy kadun vierestä. Taksilla vaivattomasti suoraan katoksen alle vastaanoton ovelle. Julkinen bussiliikenne Vihdintiellä ja Konalantiellä.

Käppyräjalka ja
pakkoliikkeet.
Siinäpä sitä yhdelle elämälle.
Toiset menevät ja tulevat.
Minä istun paikallani,
käppyräjalka.

Piilotan sen komeroon !
Edes yhdeksi illaksi!
Loihdin tilalle uuden.
Sillä minä tanssin.
Kaikki elämäni tanssit.
Polkat, rockit ja valssit.

Juoksen vastatuulessa.
Lumisen tunturin rinteessä.
Paljain jaloin metsässä.
Sammaleet ja heinikot,
portaat ja kalliot.

Elän ne kaikki.
Kerran.
— Sirpa Hietala